Ik ben Femke Kuijs van Roij, 25 jaar en in 2018 getrouwd met de liefde van mijn leven. Ontzettend gelukkig en ik geniet met volle teugen van het leven. Het leven vol geluk dat ik zelf zo heb gecreëerd. En dat is zeker niet zonder slag of stoot gegaan. Ook ik heb regelmatig met mijn handen in het haar gezeten en weet dus ook als geen ander hoe het voelt.

Geluk is voor mij de essentie van het leven

Na mijn afstuderen heb ik een willekeurige baan aangenomen op kantoor. Totaal niet in mijn studierichting maar mijn man was bezig met de opstart van zijn bedrijf dus heb ik mijn dromen tijdelijk opzij gezet. Nog steeds is dit een van mijn beste keuzes geweest. Ondertussen zijn mijn dromen veranderd en heeft mijn man meerdere goedlopende bedrijven. Ook wij hebben aan de grond gezeten, niet wetende hoe we het allemaal voor elkaar gingen krijgen. Maar na een aantal jaar ploeteren, zijn we daar waar we willen zijn.

Ik haal mijn geluk uit heel veel verschillende zaken. Van wereldreizen met te gekke bucketlisten activiteiten tot een lekkere kop thee drinken met mijn moeder. Reizen is mijn passie en dit doe ik zo vaak en zo veel mogelijk. Het liefste over de hele wereld. Hoe meer landen ik ervaar, hoe meer er op mijn lijstje bijkomen. Vooral op reis geniet ik van fotograferen en loop ik dus regelmatig met mijn camera rond. Mijn familie is ontzettend belangrijk voor mij en hier probeer ik zoveel mogelijk tijd voor te maken, ook aan de andere kant van wereld. Ik houd van gezelligheid, feestjes en vooral van lekker eten. Met name de Italiaanse en de Indiaase keuken zijn groot favoriet. Ik probeer zoveel mogelijk uit qua eten, maar wel met zo min mogelijk vlees, vis, pakjes en zakjes. Ik houdt van uitproberen en mijzelf uitdagen, soms letterlijk in het diepe gooien. Vaak ben ik dus lekker druk met mijn werk, familie en vrienden en dus op en top millennial vrouw!

Ik ben vooral bezig met plezier maken, in alles wat ik doe

Mensen gelukkig maken, dat is wat mij voldoening geeft in mijn werk. Dit kunnen al hele kleine dingen zijn door met iemand te wandelen of juist grote zaken, zoals iemand helpen van met afvallen of vliegangst. Ik coach andere dus ook graag dit gelukkig leven te vinden en te creëren. Werken met mij houdt in dat we op zoek gaan naar dit geluk, maar jij hebt zelf de touwtjes in handen!