Essence Care, jouw persoonlijke coach. Als lifecoach en gewichtsconsulent, bij verschillende vraagstukken.

Jij…

 • Vindt het lastig om de balans tussen werk en privé te vinden en/of te houden

 • Bent met zoveel activiteiten tegelijk bezig dat je door de bomen het bos niet meer ziet

 • Vindt het lastig om een gezond eetritme te ontwikkelen

 • Hebt ook die oneindige ‘to do list’

 • Wilt weer volledig tot jezelf komen

 • Wilt de regie over jou eigen geluk hebben

 • Bent een millennial vrouw (geboren tussen 1980 en 2000)

 • Bent op en top gemotiveerd!

Dan coach ik jou graag!

Maar hoe?

Als jouw coach kan ik je geen geluk geven of kant-en-klare oplossingen bieden. Dit moet je namelijk zelf doen. Maar wat doe ik dan? Samen gaan wij op zoek naar de antwoorden die jij al hebt. Vaak ligt de oplossing namelijk erg dichtbij. Het kan zijn dat je het even niet meer ziet of niet durft te zien. Dit zijn hele normale zaken maar soms lastig om alleen aan te pakken, daar help ik jou bij. Ik zal de vragen stellen die je jezelf nog niet gesteld hebt of welke je nog niet hebt durven beantwoorden. En geloof me, ik weet hoe spannend het is. Het resultaat is echter fantastisch!

Geluk is een keuze

En voor deze keuze moet je soms aan de bak. Voor niets gaat de zon op natuurlijk. En dat geldt ook voor mij als coach.

 • Veilige en fijne omgeving

Om jou te kunnen coachen is een kennismakingsgesprek noodzakelijk. Deze zijn ALTIJD vrijblijvend en vooral bedoeld om, jawel, kennis te maken. Ik vind het ontzettend belangrijk dat wij een klik hebben en daar komen we alleen zo achter. Zonder klik zullen wij namelijk geen fijne en veilige coach omgeving hebben en die is cruciaal. Vraag hier een kennismakingsgesprek aan.

 • Eerlijkheid

Als coach maar zeker ook als persoon staat eerlijkheid bij mij hoog in het vaandel. Ik zal dus ook altijd eerlijk zijn en niets sugar coaten. Daar hebben we beide simpelweg geen tijd voor. Dit is ook wat ik vraag van jou, ben ten alle tijden eerlijk. Naar mij maar vooral ook naar jezelf.

 • Mogelijkheden

De coach sessies vinden met name online plaats. Dit omdat wij millennials dus al zo druk zijn met van alles en het reizen soms teveel tijd in beslag neemt. Ik heb ook een praktijk aan huis dus een face-to-face sessie behoort ook tot de mogelijkheden. Mocht je voorkeur hier naar uit gaan, laat mij dit dan vooral ook weten. Twijfel je of ik jou kan coachen? Stuur mij dan vooral een bericht.

 • Trajecten

Een starterstraject is, na het kennismakingsgesprek, de eerste stap voor de coach sessies. Hierin zullen we de coachvraag vaststellen en een eerste stap zetten. Na dit traject ben je vrij om te kiezen wat voor abonnement bij jou past, ik zal hierin een aanbeveling doen tijdens het starterstraject. De coach abonnementen ga je aan per 3 maanden. Dit omdat er een aantal sessies nodig is om een verandering in gang te zetten. Kijk hier voor de tarieven.

Wegens het COVID-19 virus zijn de face-to-face sessies, weeg- en meetmomenten in mijn praktijk momenteel niet mogelijk. Online sessies zijn uiteraard wel mogelijk.